Language / Limba:            

Ne-am inceput activitatea inca din anul 2004 ca agentie de creatie si dezvoltare web dedicata proiectelor web din strainate iar la ora actuala portofoliu nostru numara sute de proiecte finalizate pt clienti din SUA,Anglia,Spania,Italia, Germania etc. InteractiveMind a dovedit ca poate fi un partener de valoare si de incredere pentru companii din intreaga lume.
In acest an am decis sa dam posibilitatea si firmelor din Bacau sa apeleze la serviciile noastre deoarece avem incredere ca si mediul online din Bacau incepe sa prinda contur si sa se ridice in timp la nivelul companiilor din occident.Firmele din România au început să fie tot mai interesate de prezenţa online datorită creşterii numărului de utilizatori şi al schimbărilor în comportamentul de consum şi informare al acestora. În plus, tot mai multe companii îşi dau seama de eficienţa comunicării online.
Echipa noastra este formata din webdesigneri, graficieni si programatori tineri si cu experienta in domeniu. Webdesignul si grafica este pentru multi dintre noi o pasiune veche, iar InteractiveMind Bacau a aparut ca urmare a acestor pasiuni. Nu suntem doar un nume, suntem o echipa, oameni care lucreaza impreuna pentru un scop bine definit si pentru un rezultat dincolo de orice asteptari.
Nu NOI suntem unici… ci ceea ce cream este UNIC !
InteractiveMind combina perspicacitatea, tineretea, determinarea si ambitia noastra de a va prezenta ideile noastre imprevizibile.
Originalitatea inseamna sa incerci sa fi ca altii si tot timpul sa gresesti… noi nici macar nu incercam
Nimeni nu crede in povesti lasam creativitatea noastra sa va convinga
Iubim creativitatea artistica si complexitatea stiintifica a designului pe care il realizam pentru OM.
Oamenii ignora designul care ignora oamenii. Proiectele noastre te atrag mai ales prin estetica si functionalitatea lor. Studiile pe care le avem in domenii precum desenul artistic, geometria descriptiva, psihologia reclamei si stiintele comunicarii sunt garantia profesionalismului nostru.
Designul pe care il realizam pentru tine este expresia inteligentei si a culturii noastre. Ne adaptam usor, utilizam tehnologii avansate si propunem solutii eficiente si inedite pentru rezolvarea problemelor.
In sprijinul argumentelor noastre stau proiectele pe care le-am realizat si parerile clientilor cu care am colaborat .