Language / Limba:            

InteractiveMind Bacau este o agentie de creatie si dezvoltare web ce ofera servicii web complete de comunicare in mediul online : consultanta, web design, programare, publicitate online,hosting.

DESIGN WEB

Dupa ce ne-ai transmis ideile de baza ale site-ului pe care doresti sa il realizam, schitam elementele vizuale, compunem structura grafica si realizam programarea in cele mai avansate limbaje web. Peste toate acestea adaugam cate un strop de inovatie si atentie la detalii.

BRANDING

Brand-ul este imaginea creata in mintea oamenilor despre un anumit produs sau firma. Psihologul nostru va aseza pe canapea brand-ul tau, ii va face o analiza detaliata si va concepe strategia prin care produsul sau firma ta va intra in mintea oamenilor.

PUBLICITATE ONLINE BACAU

Promovarea online a site-ului sau a firmei tale reprezinta o comunicare speciala intre tine si potentialul client. Iti oferim spatii de publicitate pe site-uri importante din Bacau si realizam bannere menite sa atraga priviri, clickuri si profit.

Optimizare SEO

Va garantam ca vom optimiza cu grija paginile de web ale site-ului dvs., astfel incat sa asiguram calitatea dorita de motoarele de cautare.Vom optimiza site-ul dvs. pentru a avea pozitii bune in toate motoarele de cautare importante: Google, Yahoo, MSN.

Aplicatii web complexe

Dezvoltam aplicatii web ce pot fi accesate printr-un browser. Aplicatii web modulare ce folosesc o baza de date, aplicatii scrise in limbajele HTML, PHP ,JavaScript si MySql. Aplicatiile web dezvoltate de noi pot functiona atat pe server propiu cat si pe server dedicat.

E-mail marketing

Prin campaniile de email marketing, InteractiveMind vă ajută să construiţi o bază de date de clienţi care pot fi contactaţi cu informaţii despre companie şi oferte speciale. fred creează newslettere, le trimite şi monitorizează impactul acestora asupra vânzărilor.

Content Management

Integram platforme de tip CMS astfel incat clientul poate administra continutul site-ului din panoul web de administrare a continutului fara a fi nevoit sa apeleze la echipa noastra pentru orice modificare dorita.

Magazin virtual & catalog online

Un magazin online beneficiaza de un sistem avansat de securitate, o interfata de administrare intuitiva si usor de folosit, pentru a introduce si gestiona: produse, inventarul, generator de facturi, lansari promotii, o campanie globala de reduceri, vanzari incrucisate (cross selling), etc.

Consultanta, suport tehnic & intretinere site

Clientilor InteractiveMind asiguram consultanta gratuita, suport gratuit, securizate site gratuit si garantie site pe viata. Cu noi vei avea grantia ca site-ul tau este in deplina siguranta, fara costuri ascunse si un consultant in permanenta la dispozitia dvs de luni pana vineri intre orele 9-17 .